keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Edin lapsukaiset

Edin kersoista Penni ( Secretmoor's Must be Magic) on aloittanut agilityuransa hienoilla radoilla, vaikka nolla tulos jäikin vielä uupumaan. Harjavallan näyttelyssä Penni nappasi ERIn SAn kera.  Tokokehät on myös vallattu ja ykköstulos on hienosti plakkarissa. Penni kävi myös MH- kuvauksessa ja Penni on kyllä mahtavalla hermorakenteella varustettu koira. Onnea Heidille hienosta koirasta!
Pira (Secretmoor's Dash of Magic) taas puolestaan korkkasi AVO kehän tokossa hienolla ykköstuloksella. Pira valittiin myös mukaan Pohjois-Hämeen nuorten koirien tokorinkiin.
Nova (Secretmoor´s Kind of Magic) aloitti tokouransa myöskin upeasti ykköstuloksella.
Nuuti ( Secretmoor´s Full of Magic) on aloittanut jo viime vuoden puolella tokoilut ja tietysti heti ykköstulos.
Viimeinenkin lapsukainen on kuvattu tästä pentueesta ja terveeltä näytti, joten Onnea Heidille vielä hienosta ja terveestä pentueesta :)


Nuoremmasta pentueesta Joku (BLOGI)on aloittanut ahkeran treenaamisen Nean kanssa ja tässä pieni pätkä heidän menosta--> VIDEO
Vanttu (BLOGI) on erikoistunut pyörimiseen oikein urakalla... Taito sekin---> VIDEO
Vantusta vielä kuva: Anne Savioja
Onnellinen pieni bc
Nasu on päässyt omistajansa Katrin kanssa myös treenauksen makuun 
Nasu niin tarkkaavaisena
Hienoa seurata lapsukaisten touhuja ja nähdä onnellisia koiria ja niiden omistajia! Edi jättää jälkeensä hyvin vahvaluontoisia, vietikkäitä ja rohkeita koiria, joten mitään sylikoiria ei näistä kyllä saa tekemälläkään. 

3 kommenttia:

  1. Eipäs, kun kaiken muun lisäks nää on myös mitä parhaita sylikoiria :)

    VastaaPoista
  2. Aivan samaa meinasin sanoa kuin Sanna - kyllä meillä ainakin on kaiken muun hyvän lisäksi ihana pikku syli/kainalokoira ;)

    VastaaPoista
  3. No okei okei... on niissä sylikoirankin vikaa. Muotoillaanpa uudelleen: PELKÄSTÄÄN sylikoiria ei näistä saa tekemälläkään =D

    VastaaPoista