maanantai 22. huhtikuuta 2013

Hyvin pyyhkii

Primolla yksi haastava jälki ja Edillä kahdet hakutreenit tänä keväänä takana.

Tallasin Primolla mutapeltoon jäljen. Tuuli tosi hurjasti ja haastavuutta lisäsi myös pellon vetisyys. Me ei pienistä lannistuttu ja vuoden eka jälki sujuikin hienosti. Muutama kulma meni hiukan huonommin, mutta nopeasti Primo sai jäljestä kiinni. Tehtiin myös pellon laidalla muutama esineilmaisutreeni. Mä olen tosi innoissani ja koikkeli myös!

Edi on päässyt pariin otteeseen hakuilemaan ja yksi esineruutukin on takana. Edi toimii hakumetsällä hienosti ja nyt täytyy vain ruveta tekemään myös haastavampia hakuja. Tyhjiä enemmän mukaan sekä pidentää treenejä. Esineruudussa aluksi hiukan hapuilua, mutta nopeasti rupesi esineitä löytymään. Seuraavalla kerralla täytyy muistaa tehdä jonkin sortin motivaatioruutu.

Viime viikolla kävimme Espoossa katsomassa Edin upeaa viisikkoa. Huh mitä kakaroita! Jos olisi aikaa kolmannelle koiralle, niin yksi riiviö poika olisi jäänyt kyllä taskuun mukaan ;) Onneksi on järkeä päässä, vaikka pennut mun pään sekaisin pistikin. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei varmasti tule puuttumaan pentujen tulevissa kodeissa. Toivotaan, että kärsivällisyyttä riittää :)

Tokon puolella Primon kanssa on ruvettu rakentamaan luoksetuloa. Täytyy kokeilla erilaisia keinoja ja valkata niistä ne mitkä toimii parhaiten. Z on tehty kokonaisena. Siinä istuminen saisi olla nopeampi. Kaukojen tekniikka ja kaukojen tekniikkaa. Miksei voi olla mustavalkoinen ja palkata vain ja ainoastaan oikeista vaihdoista! Kaukot on meillä varmaan valmiit ehkä viiden vuoden päästä :) Hyppynoudon palautuksia tehty ja tunnaria. Paljon on vielä tehtävää, että voittajassa voidaan startata. Mutta pohjat ovat kaikkiin liikkeisiin olemassa.

Edin kanssa pientä kokeenomaista tottistreeniä. Treenilistalle kapulanhaut telineestä. Vauhtia saisi luoksetuloon ja noutoon tulla vielä lisää. Edi on päässyt myös muistelemaan tokon saloja.. ruutu ja tunnari sujuu kuin ei taukoa oltaisi ollenkaan pidetty. Pätevä eläin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti