keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Treeni päivitystä:


Edi:
Joka viikko hyppytreeniä metrisellä esteellä. Jos hypyttelen kapula suussa yli ohjaten, niin hyppää hyvin yli. Jos jätän esim. kapula suussa odottelemaan toiselle puolelle ja kutsun pakka hajoaa. Vietit liian korkealla, jolloin ei keskity ponnistus kohtaan. Kokeiltiin laittaa eteen agilityeste, jonka rima 80cm. Rupesi keskittymään hyppyyn paremmin ja saatiin onnistumisia. Jos osui esteeseen, ei palkattu. Edillä on hyppytekniikka sinällään kyllä kunnossa, mutta ei keskity tarpeeksi hyppyyn tai tarkemmin sanottuna siihen itse ponnistus paikkaan. Edi täytyy saada keskittymään ja esteen kosketuksesta jättää leikki kesken. Itseluottamusta ei Ediltä hypyn suhteen puutu, eikä fysiikkaa. Hyppäisi siitä vaikka olis korkeampikin. Multa sentään löytyy hiukan suojeluvaistoa, joten en viitsi Ediä kuitenkaan rikkoa. Estehän meillä on kevyt kangan, joten siinä ei toivottavasti Edi itseään rikki saa. Varsinainen hullu COVATECO tuo Edi! ;)

Primo:
Primon kanssa ollaan käyty EVL juttuja nyt läpi. Ohjattua, jossa Primo on supertaitava. Itse merkkiä, jossa olen vaatinut joka kerta oikean paikan merkin takana. Kaukot kestää jo matkaa, eikä tekniikka silti petä. En ahnehdi silti liikaa vielä. Luoksetulon pysäytyksiä kiertämällä. Metallia ja hyppynoutoa. Tunnaria kisanomaisesti. Paikallaoloja häiriössä. Jääviä, joissa istuminen on nyt se mitä helposti tarjotaan. Seuruuta tietty, jossa paikka on hyvä, mutta välillä kontakti tippuu hetkeksi. En ole puuttunut siihen mitenkään vaan kehunut ja palkannut hyvästä suorituksesta.
Primon kanssa olen tehnyt jonkun verran palkattomuustreenejäkin. Primo on hyvin ymmärtänyt ketjuttamis idean, eli jos ei palkkaa tule tästä, niin se tulee seuraavasta liikkeestä tai sitä seuraavasta jne..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti