perjantai 30. marraskuuta 2012

Iso Kiitos!

Tämä vuosi on pulkassa ohjattujen ryhmien osalta. Antoisaa on ollut. Eritoten Edin PK-tottis ja Primon valioryhmä saavat kiitosta minulta. Näissä ryhmissä ollaan päästy eteenpäin omien ongelmien kanssa ja koettu onnistumisen riemua! Mukaan mahtuu myös muutama epäonnistunut kokeilu, mutta niistä toisaalta oppii myös paljon. Kiitokset ohjaajille Elinalle sekä Heidille!
Täytyy muistaa kiittää myös omia ryhmäläisiäni, kun ovat ahkerasti jaksaneet kuunnella minua, sekä myös toteuttaneet ahkerasti "kotiläksyjä". Tulee aina hyvälle mielelle, kun oma ryhmäläinen menee asioissa eteenpäin ja onnistuu. Se onkin syy miksi jaksaa näitä ryhmiä vetää :) Ensi vuonna uudet kujeet!

Kiitos myös Edille mahtavista onnistumisen hetkistä hakumetsällä! Edi on taas palautunut omalle tasolleen. Hetkellisen notkahduksen jälkeen palattiin takaisin uomiin ja nyt tuntuu kaikki pelittävän niin kuin ennenkin... jopa paremmin! Mahtava tunne! Kiitokset tästä kuuluu mahtavalle hakuporukalle. Maalimiehet kuitenkin tekevät melkein kaiken työn koiran kanssa. Minun osuus metsällä on hurjan pieni.

Yksi kiitos puuttuu vielä ja se menee tietysti Primolle! Se saa aina hymyn mun kasvoille oli päivä kuinka huono tahansa. Kuinka paljon voikaan mahduttaa rakkautta pieneen koiraan? Primon halu oppia ja miellyttää minua on aivan uskomatonta. Treenien jälkeen ei koskaa ole huono fiilis, koska Primo koittaa aina parhaansa. Sehän on kuitenkin tärkeintä. Onnistumiset ja epäonnistumiset, aivan sama, kunhan tehdään ne yhdessä :)

Paljon kiitoksia tuli jaeltua ja paljon vielä puuttuu, mutta kerkiäähän niitä tässä vielä jakelemaan.
Nyt mars treenaamaan !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti