tiistai 3. heinäkuuta 2012

Päivitystä

Primo käväisi viime viikon torstaina Somerolla lampahilla. Primo syttyi nopeasti. Tarvittiin vain hiukan liikettä lampailta. Ekan kiekan Primo kulki liinan päässä ja katsotiin mitä poika niistä tuumailee. Toisella kerralla päästettiin pieni paimen jo irti ja kyllähän se Primo osoitti suurta taipumusta paimentamiseen. Primo piti luonnostaa hyvää etäisyyttä koko ajan lampaisiin ja vaikka olikin aika kierroksilla Primo pystyi kuuntelemaan jokaista käskyä välittömästi.
Tuli siinä seurailtua muidenkin menoa ja melkeinpä järjestäen mitkään koirat eivät pystyneet kunnolla kuuntelemaan ohjaajaansa, koska olivat niin kierroksilla. Primo pysyi koko ajan hallittavissa. Primo oli aikas hieno paimen ja ehkäpä päästään vielä uudemmankin kerran käymään loppukesästä, kun koittaa viimein loma.

Edi pääsi keväällä Cristan tokopäivään, niin nyt Primo pääsi puolestaan Lentsun tokoiluihin viime sunnuntaina. Oli tosi kiva ryhmä ja kivoja koiria. Primo oli ihana valloittava itsensä ja oli vaan niin onnellinen koko pitkän päivän. Päivän teemana oli vauhti ja motivaatio. Primolta nyt ei kyllä suoranaisesti puutu kumpaakaan, mutta hieman järkeä kyllä ;) Päivään sisältyi erilaisia häiriötreenejä, sekä tietysti omia ongelmia.  Primo teki myös merkkiä ansaiten siitä oikein aplodit. Ruutuun saatiin muutama vinkki ja niitä nyt kuuriluontoisesti toteutetaan. Kiva päivä, mitä nyt hiukan nilkat paloi auringon paisteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti