perjantai 6. huhtikuuta 2012

Edi-The Viilipytty

Vihdoin sain laitettua kännykästä yhden kuvan koneelle. Se on otettu pari viikkoa sitten lenkillä.
Kuva kertookin kaiken, vaikka laatu ei ole paras mahdollinen...


Edi tosiaan päätti mennä Kokemäenjoen päälle kiikkumaan kaatuneen rungon päälle. Ainoa ongelma tässä oli se, että mitä pidemmälle Edi meni, sitä kapoisemmaksi runko muuttui ja mikä pahinta, mites siellä käännytään? Kaiken lisäksi alla oli aika paljon virtausta ja rannassa jäätä, joten ylös nouseminen vedestä olisi hiukan haasteellista.
Mitä teki Edi... Otti kylmän rauhallisesti ja kääntyi hyvin hyvin hiljaa rungon päässä käyttäen apuna oksia. Kipitti keskittyneesti pois ja lähti juoksemaan muiden koirien kanssa.
Mietein kaverini kanssa, että ketä muu tahansa meidän koirista siellä olisi ollut, olisi joko mennyt paniikkiin tai jähmettynyt totaalisesti. Mutta ei meidän Edi!
En halua edes miettiä mitä olisi voinut tapahtua. Onneksi säästyttiin tällä kertaa pelkällä säikähdyksellä.

Edi on muutenkin aina joka paikassa! Mihin se vain vähänkin pääsee, niin Edi on siellä. Oli kyseessä jyrkät rappuset, lintutornit, pienet kolot, puunrungot :) Edi oli tässä juuri joku päivä kävellyt minun vanhempien tykönä suulissa olevan ison veneen laitoja pitkin. Sehän ei ole kun 20 senttiä leveä ja vene on vielä nostettuna ylös. Edi päätti mennä katsastamaan, että koska vene on kunnossa,  koska pääsee veneilemään! Hullu koira! Aina saa olla kauhistelemassa, että mitä se nyt keksii :)

3 kommenttia:

  1. No huh, vähän aikaa piti ihmetellä kuvaa, että onko toi pieni pläntti tuolla rungon päässä oikeasti Edi! Hullu koira :D Onneksi tasapaino ja hermot kesti, eikä pulahtanut jokeen! Eipä tarvi enää ihmetellä mistä Penni on (tyhmän)rohkean menonsa periny ;) Sekin aiheuttaa usein sydämentykytyksiä kiipeilemällä ja ahtautumalla mitä ihmeellisimpiin paikkoihin...

    VastaaPoista
  2. OMG!
    Onneksi ei tapahtunut mitään kamalaa ja se pääsi sieltä itse poiskin. Taitava piski :)

    VastaaPoista