maanantai 10. lokakuuta 2011

Pentutapaaminen

Tosiaan lauantaina osallistuin Edin kersojen pentutapaamiseen. Ensin oli vuorossa pientä treenausta. Katsottiin vähän läpi mitä kukin on koiran kanssa aloittanut ja miten siitä voi jatkaa eteenpäin. Riiviöt olivat oikein reippaita ja sosiaalisia koiran alkuja. Kaikki omia valloittavia persoonia. Pentuset siis 13 viikkoisia. Kaikilla oli hyvin hallussa jo perusasennot sekä maahanmenot ja kosketusalustat. Hienosti ovat uudet omistajat lähteneet koirien kanssa touhuamaan ja mikä hienointa kaikki olivat innostuneita! Sekä koirat, että omistajat :)
Primon kanssa treenasin vähän ruutua, tuolin kiertämistä, perusasentoa ja peruuttamista. Taisin ottaa muutaman "noudonkin" Aika paljon tuli tehtyä, mutta Primo jaksaa kyllä vaikka koko päivän. Sevverran on innostunut kaveri.
Sen jälkeen päästettiin koirat vapauteen lähellä olevalle soramontulle. Sieltä valokuvia Sannan ottamana--->kuvia
Primo erottuu kyllä joukosta karvattomana ja pitkäkinttuisena. Primo siis kuusi viikkoa vanhempi. Oli oikein mukava iltapäivä ja jään oikein mielenkiinnolla odottamaan miten pennut kehittyvät. Kiitos vielä tätäkin kautta kaikille mukana olleille!

1 kommentti: