lauantai 8. lokakuuta 2011

Ohjatut treenit

Ensin pääsi vuoroon Primo, joka sai pidellä tunnarikapulaa. Kovin on poika hätäinen ja paljon tapahtuu asioita pienessä ajassa. Jos ei palkkaa tipu heti, niin sitten ruvetaan peruuttamaan kapula suussa tai vaihtoehtoisesti mennään maahan sen kanssa. Mun täytyy antaa monsterilla vaan aikaa itse keksiä mistä sitä palkkaa tulee. Sitten paikallakäännöksiä oikealle ja vasemmalle. Oikealle on hyvä, mutta vasemmalle vielä pientä oman perseen tutkiskelua. Onko se siellä?
Lähikentälle ainoastaan lelu mukaan, jossa ruutu valmiina. Vietiin monsterin kanssa lelu yhdessä ruutuun ja ekan kerran hunsvotti pääsi varastamaan. No se suotakoon anteeksi. Pari toistoa ja molemmilla kerroilla matkaa kasvatettiin. Sitten vielä valopylvään kiertoa, joka onnistuu jo hyvän matkan päästä...toiseen suuntaan. Vastapäivään kiertäminen ei onnistu vielä kovin pitkältä.

Edi teki niin sairaan hienon kokeenomaisen ruudun! Vau! Pilkottiin loppu osiin eli vein erikseen makaamaan ja toisella käsky-sanalla vasta kutsu seuraamaan. Ei haparointia ja vauhdilla tultiin, kun kutsu kävi. Edi kuulemma paranee koko ajan mitä vanhemmksi tulee ja itse täytyy olla samaa mieltä. Tuntuu että intoa tulee vielä lisää, mutta samalla kekittyminenkin lisääntyy. Upea Edi! Mitähän se on parin vuoden päästä? :) Sitten loppuun vielä tunnari, jossa nappasi nopeasti oman, mutta pudotti sen ja haisteli muut läpi ja palasi omalle. Toistoja toistoja ja varmuutta sitä kautta. Mun vika, mitäs en ole tarpeeksi treenannut!
Lähikentälle pääsi myös Edi, joka haki ruudussa oikeaa paikkaa. Vein aina johoinkin kohtaan ruutua ja annoin ruutu-käskyn. Huomasin, että kun vein takarajan tuntumaan, niin sieltä Edin oli vaikein löytää oikea kohta. Kävinkin kontillani pussailemassa ruudun oikeaa kohtaa ja päästin Edin taas etsimään. Johan rupes löytymään. Sitten kerran kaikki jäävät. Asennosta heti palkka. Kaikki ekalla kertaa oikein joten koira autoon. Tarvis olla se apuohjaaja mukana, kun ei itse nää niitä asentoja. Hyvät treenit kaikinpuolin.

Tänään lähdetäänkin Tampereelle treffaamaan Edin kersoja. Tosi kiva nähdä millaisia niistä on kasvanut. Raporttia siitä sitten myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti