perjantai 28. lokakuuta 2011

Mitäs me ollaan saatu aikaan...

Edin kanssa olen ainakin saanut korjata istumista ja seisomista. Joku päivä osaa kaiken ja seuraavana ei muka muistakaan yhtään mitään. Eilen lähikentällä istu-seiso-maahan. Kaikkia sekoitettuna, niin että Eetun pää menisi oikein sekaisin. Ei mennyt, mutta edellisenä päivänä meni ja tarjosi vain ja ainoastaan istumista. Siitä palkaksi pääsi takaisin autoon. Mitäs meidän tunnari sitten... ihme säätöä kapuloilla! Menee kapuloille nappaa heti oman ja siitä se show sitten alkaakin. Ensin tiputetaan oma ja haistellaa/maistellaa kaikki läpi. Musta tuntuu, että haistellaan vähän muitakin hajuja.... tekis mieli vähän ravistella sitä. On se kumma kun aina nappaa heti oman, mutta täytyy ruveta sekoilemaan. Tarviipa tehdä muutama testi sen kanssa. Siitä sitten seuraavassa tunnari tilityksessä :) Ollaan me Edin kanssa saatu paljon onnistuneitakin suorituksia aikaan. Kuten ohjattu ja ruutu. Täytyy ottaa Edin kanssa yksi "kaikki onnistuu" treeni, niin jää molemmille hyvä fiilis!!

Ja mitäs monsterin kanssa sitten... Hyppynouto on sairaan kiva ja tunnari peace of cake! Yhtä ollaan edelleen piiloteltu nurmikkoon. Ehkäpä vaikeutetaan hieman :) Nyt olen kokeillut käännöksiä liikkeessä. Hienosti pysyy mukana. Täyskäännös vasemmalle on hieno, mutta välillä peppu kääntyy vähän liikaa ja tehdään ympyrä :) Ei haittaa! Ruutua niin, että ollaan yhdessä viety lelu sinne ja menty parinkymmenen metrin päähän. Sieltä ruutuun vauhdilla. Kaukoja (AVO) pelkästään käskysanalla. Voisi sanoa, että pientä ennakointia havaittavissa... kuuluu asiaan. Paikalla istumista ja makaamista ruokakupilla.
Primo alkuviikosta 13.5 kg. Honkkeli edelleen. Yläkulmurit vielä hampaista vaihtumatta, mutta varmaan sieltä pian lähtevät, kun hiukan jo ovat ruskeita. Karva rupeaa jo hienosti kasvamaan. Pikkaisen näyttäisi selästä, että tulee paplari koira :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti