tiistai 4. lokakuuta 2011

Hinkkausta

Primo pääsi eilen ensin treenaamaan ja hiukan poika oli siitä polleena! Edi jäi katsomaan autoon, että ootko tosissas! Primon kanssa istuttiin paikallaan, josta luoksetulo eteen, paikalla makuuta ja seuruuta. Pikkuhiljaa olen saanut monsterin ymmärtämään eteentulon paikan.
Joku päivä kokeiltiin myös hyppyä yhdellä laudalla. Mulla oli kosketusalusta ensin toisella puolella, mutta se oli aivan turha, koska Primon mielestä se oli niin hauskaa ja hyppi vaan edestakaisin. Itse seisoin toisella puolella ja heittelin nakkeja :) Primo tekee kaiken aina hirveällä vauhdilla ja ryminällä. Välillä tuntuu, etten kerkiä mukaan ollenkaan. Se kerkeää tekemään sekunnissa monta asiaa ja vähän päälle :) Sillä on ihan kuin tuli perseen alla koko ajan ja esim paikalla olot ja muutenkin asiat missä pitäisi keskittyä vaativat monsterilta aivan hirveästi ponnisteluja ja huomaa oikein kuinka sen aivot raksuttavat...jo jo jo voinko jo mitä jo voinko saanko onko hyvä tuleeko nakki? Aivot käyvät muutaman kierroksen liikaa mitä pitäisi. Kaipa se on silti tärkeetä, että Primo uskaltaa yrittää ja välillä onnistuukin touhuissa ja saa sen ah niin ihanan nakin.

Ja mitäs Edi herra. Otin sen autosta ja hirveissä kiepeissä suoritettiin tunnari. Etuna meillä oli se, että nurmikko oli kumpuilevaa ja aika pitkää, joten kapulat hukkuivat nurmikkoon. Sain liikkurin itselleni ja eikun suorittamaan. Edi lähti vauhdilla kapuloille, mutta aukaisi hyvissä ajoin nokkansa ja poimi vauhdilla oman. Hyvä! Joskus voi olla niin, että aloitetaan koe tunnarilla ja se on meillä vaikeeta, koska Edi tuppaa olemaan aika kuumana silloin. Veikkaan silti, että jos tunnari olisi suoritettu vaikka soralla se olisi epäonnistunut, koska olisi varmasti ennen omaa napannut jonkun muunkin suuhunsa.
Aiemmin Edin kanssa tehtiin hyppynouto ja se meni hyvin. Erikseen otettiin eteentuloja kapulan kanssa. Vähän tuppaa jäämään minun makuun kauas, mutta lopussa saatiin jo muutama hyvä suoritus. Sitten seuruuta, jossa pitkä suora. Huomautin pari kertaa kontaktista, mutta muuten tosi hyvin.
Edi pääseekin ensi viikosta alkaen taas agiin mukaan.... huh huh mitähän siitäkin taas tulee :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti