maanantai 12. syyskuuta 2011

Treeniä

Paljon on tapahtunut viikon aikana, mutta vielä kun muistais mitä :)
Edin kanssa treenailtu ruudun paikkaa, jääviä, merkkiä, kaukoja ja paljon muuta! Vauhtia on ollut nyt mukana treeneissä ja kivaa on ollut. Edi tarjoaa nyt koko ajan peruuttamista... rasittavaa. Jos olen hetken hiljaa ja mietin mitä tehdään niin Eetu rupeaa peruuttamaan. Enkä ole edes omasta mielestäni ottanut sitä vähään aikaan. Primon kanssa kyllä, että josko se on sieltä sitten tullut. -Kato, minäkin osaan- No olenpa koittanut sitten sanoa sille peruuttamisen aikana "istu", mutta se on jotenkin  yli vaikeaa. Ei kahta asiaa voi tehdä samaan aikaan peruuttaa ja istua :D

Monsterin kanssa siis sitä peruuttamista, puun kiertoa, ruutua, noutokapulaa, kaukoja, sivulletuloja, askeleita ja paljon muuta! Primon kanssa oltiin turistina piirinmestaruuskisoissa. Siellä oli jonkun verran tuttuja kisaamassa ja hyvin tuntui kaikilla luistavan. Teki itse oikein mieli mennä kisaamaan. Primo oli sitä mieltä, että noutokapuloita ei saa heittää, jos hän ei pääse niitä noutamaan ja luoksetulo käskyjä ei saa sanoa, jos hän ei pääse juoksemaan. Pääsi monsteri vielä leikkimäänkin kuukautta vanhemman pennun kanssa. Aika meno oli :)
Videoitakin olen kuvannut, mutta en saa ladattua niitä tänne, joten täytyy kysellä joltain viisaammalta miten se onnistuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti