sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Kuvia ja tokopäivä

Pihassa otettuja kuvia:

Eilen lähdettiin Edin kanssa extempore Turkuun Christa Enqvistin tokopäivään. Kasvattaja laitteli viestiä, että yksi paikka olis vapaana ja mikäs sen parempi tapa viettää vapaapäivä, kuin koiraharrastusten parissa :D
Kannatti lähteä, koska tykkäsin kovasti Christan tavasta selkeyttää asiat ja eritoten kannustaa eteenpäin. Huomasin, että mehän osataan Edin kanssa paljon asioita, mutta en ole vain uskaltanut lähteä viemään asioita eteenpäin. Edi oli taas oma itsensä ja teki töitä hullun raivolla, vaikka ilma oli aikas kuuma.
Edi pääsi juoksemaan merkin kautta ruutuun ja takaisin... sekös vasta hauskaa. Ohjattua selkeytettiin niin paljon, että onnistuu. Jääviä hinkutettiin ensin peruuttamalla, jolloin Edi osasi ne, mutta kun otin sivulle korvat menivät kiinni. Siihen ohjeeksi alussa antaa pieniä apuja, kuten istumisessa pieni niiaus ja seisomisessa pieni käsi apu. Maahanmeno onkin varma. TOISTOJA TOISTOJA!! Kiertämällä luoksetulon pysäytystä. Siihen sain paljon vinkkejä, kuten päästää takaisin kiertämään ja koko ajan vain hurja vauhti päällä. Toimii Edillä tuo vauhti! En pysy kyllä kohta enää mukana tuossa menossa :) VAUHTIA VAUHTIA!!
Kuvat Sirpa Saari:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti