sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Paljon päivitettävää

Torstaina Edi pääsi kokeilemaan agissa lainaohjaajaa. Mun mielestä meno näytti tosi hyvältä ja luulenpa, että kun pääsevät vaan enempi treenaamaan niin hyvä tulee. Illalla oli vielä toiset agiteenit ja jouduin itse ohjaamaan tällä kertaa. Meno tuntui tosi hyvältä ja oikeastaan ikinä ei ole tuntunut niin vaivattomalta meidän meno. Edi keskittyi hyppyihin ja itse olin tosi rauhallinen, mikä on varmasti se tärkein asia.

Lauantaina pyörähdettiin näyttelyssä, josta tuloksena Hyvä. Edi on nyt tosi laihassa kunnossa, joka korostuu vielä kun ei ole edes karvaa pikku koiralla. Edi on muutenkin nyt omasta tahdostaan paastolla. Viime kesänä sama juttu, kun ilmat lämpeni ei ruoka maistunut. Muuten on kyllä ihana vilkas itsensä. Nyt on sitten tarvittava H kasassa TVA arvoon. Olen ilmoittanut Edin vielä yhteen näyttelyyn, joka on viikon päästä lauantaina, mutta siitä ei ole enää mitään painetta kun tavoite jo saavutettu! :) Edi saa käydä siellä esittelemässä itseään karvattomana luurankona :)

Lauantaina oli vielä hyvät treenit koululla. Ensiksi tietty metalli, joka nousi hiljaisesti ja varmasti. Palautus asento oli pikkaisen vino, mutta siihen en nyt puuttunut. Luoksetulo, joka ei ollut nyt parasta Ediä, mutta kelpuutettiin se silti :)Inan aavisteli pysähdyksiä ja sen takia loppuun vielä läpijuoksu. Jäävistä istuminen ja maahanmeno. Hyvältä näytti.

Tänään sitten se kaikista jännittävin hetki, meinaten BH koe. Jännitti aika paljon, mutta mä nyt panikoin kaikkea. Olin heti ensimmäisessä parissa, joka oli hyvä juttu. Ei tarvinnut odotella kauaa. Ensimmäinen episodi sattui siinä, kun Ediltä ei millään löydetty sirua. Edi laitettiin kyljelleenkin ja monta ihmistä oli ronkkimassa sitä siinä. Etsittiin ja etsittiin, mutta ei löydetty. Edi stressasi tilannetta jonkun verran ja minä tietysti hermona. Hyvä yhdistelmä. Kun sitä ei siitä aikamme etsittyä löydetty, aloitettiin liikkeiden suoritus.(toimitan eläinlääkärin todistuksen sirusta, tod.näk. joudutaan siruttamaan uudestaa)

Me oltiin ensin paikallamakuussa. Edi oli ollut pikkaisen levotan ja haistellut maata. Siitä tuloksena Erittäin hyvä. Kytkettynä seuraaminen tiivistä, vietikästä, iloista ja ohjaaja liikkui hyvällä vauhdilla (Erinomainen). Vapaana seuraaminen muuten samanlaista, mutta juoksussa herpaantui(Erittäin hyvä). Liikkeestä istuminen (Erittäin hyvä). Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo(Erinomainen)
Kaupunkiosuudessa Edi oli oma vauhdikas itsensä ja jouduin aika paljon komentamaan sitä. Kaikki osa-alueet läpäistiin silti mallikkaasti. Joten tuloksena BH hyväksytty. Taso oli tosi hyvä kokeessa ja jokainen koira läpäisi kokeen mallikkaasti. Tuomari totesi myös, että Edi on hieno koira ja toivoi meidän jatkavan samaan malliin :)

4 kommenttia:

  1. Isukilta terveisiä ja hurjasti onnea BH Edille. Hyvä, että olette sen näyttelytuloksenkin hakeneet niin saa sitten heti anottua valioksi, kun kaikki koetulokset on kasassa.

    VastaaPoista
  2. Onnea BH:n läpäisemisestä! Meillä on sama koitos edessä huomenna...

    T. Bertta ja Miinu

    VastaaPoista