tiistai 17. toukokuuta 2011

Agia vesisateessa

Eilen ohjatut agitreenit. Vettä tuli taivaalta aika mukavasti, mutta tunnetustihan koiraihmiset ovat päästään vähän sekaisin :) Rata oli melko helppo ja muutamassa kohtaa pikkaisen pyöritystä. Edi keskittyi tällä kertaa hienosti ja päästiin rata jopa loppuun. Muutamia kohtia hinkattiin enemmän, koska tuppasi tiputtamaan esteitä. Kontaktit tosi hyvät. Ei tarvinnut palauttaa paikalleen kertaakaan. Samoin kepit hienot ja suoralla irtosi myös hyvin. Ihan hyvä fiilis jäi tällä kertaa. Ehkä se vesisade kirkasti molempien ajatuksia.

Voi metalli, sanon minä! Aivan naurettavaa touhua. Lauantaina meni aivan kusetuksen puolelle. Iltaruuan kanssa metalli nousee jo hienosti kera protestoinnin. Kyllä tää tästä (toivotaan ainakin). Palkkaamattomuuteen Edi reagoi hienosti. Ei se sellaisesta paineistu, jos ei palkkaa tipu. Jos jotain positiivista lauantaisista treeneistä haetaan, niin hyppynouto ja tunnari aivan sairaan hienot. Tosiaan ainoa miinus tuo metalli niiden välissä. Treeniä treeniä!

3 kommenttia:

  1. mitä jos seuraavaksi koitat ihan niin että hetsaat ediä että joo mennään treenaa kivaa jee ja meette pihaan pyydät sivulle heität metallin ja käsket hakea.. jos se alkaa pelleillä eli huutaa tai mitä tahansa olematonta, kävelet sinne otat metallin ja menet sisälle et puhu mitään vaan lopetat treenit siihen. se on anakin pahin rankku mitä pieni boodecoowie tietää :p mä kun en millään tahtois ryhtyä siihen että väkisin väännetään se sen suuhun.. ja omalle koiralle en niin vältämättä tekisi. ehkä myöhemmin kun pito yms. on varmaa ja jos sillon vielä ryppyää voisin niin tehdä mutta en tässä vaiheessa.. ääh en tiedä :D nämä oli vaan ajatuksia..

    VastaaPoista
  2. Minäpä otin neuvosta samantien vaarin ja heti töistä tultuani otin pallon taskuun ja sanoin Edille, että mennään hommiin, lähdetkö treenaamaan? Edi tietysti into piukeena juoksi takapihalle. Otin perusasentoon ja heitin metallin ja käskin noutaa sen. Ja arvaa mitä teki Edi...? Se haki metallin vauhdikkaasti palauttaen sen eteeni. Siis tä! En uskaltanut todellakaan enää kokeilla. Että sellaista tällä kertaa. Olin jo asennoitunut siihen, että perskutti jos rupeat leikkimään sen kanssa...!! Se osaa kyllä aina yllättää. Tällä kertaa onneksi positiivisesti :D

    VastaaPoista
  3. voi edi :) no jos hän nyt on tajunnut yskän? toivottavasti tämä on pysyvä tila :D

    VastaaPoista