sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Pipi tassussa

Edillä sattui pieni haaveri, kun metsälenkillä kepin perässä juostuaan meni tikku läpi etutassun. Edi ei siitä ollut moksiskaan, mutta pakko sitä oli eläinlääkärille lähteä näyttämään. Komia reikä tassussa oli. Lääkäri katsoi, ettei ollut jäänyt mitään tikunpalasia haavaan ja antoi 10 päivän antibioottiikuurin. Ediä se haava ei tunnu haittaavan ja putsailen sitä aina silloin tällöin. Kuhan ei vain pääse tulehtumaan, sitten varmasti on kipeä. Tämän episodin takia jäi treenejä vähän välistä.

Perjantaina ohjatuissa tokotreeneissä, liikkeestä istuminen, luoksetulo ja käännökset paikallaan. Luoksetulo meni tooosi hyvin joten ei otettu kuin kerran. Takapalkka näköjään toimii Edillä tosi hyvin. Istumisessa minä saan olla tosi tarkkana vartaloni kanssa. Käännöksissä takapää pikkaisen vinossa, mutta Edi on kyllä yleensä hakeutunut hyvin sivulle ja suoraan. En tiedä mikä oli. Treeniä treeniä.

Lauantaina oli hieno aamu ja ajattelin lähteä koululle treenaamaan "kaikki onnistuu" treenin. Pikkupätkä seuruuta ja metallinouto. Luovutus ei mikään paras mahdollinen, mutta eipä tuo haitannut kun ilmakin oli niin hieno ;) Ruutuun lähetys ja mahtavat leikit päälle. Luoksetulo ilman pysäytyksiä ja loppuun vielä liikkeestä istuminen. Kunnon bileet loppuun, koira autoon ja lenkille Jennin, Adan ja Plätyskän kanssa. Koirat löysivät joka ikisen ojan ja lätäkön. Luulen, että joka ainoa joutui suihkuun sen lenkin jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti