torstai 28. huhtikuuta 2011

Asenne kohdillaan...

... mulla sekä koiralla!
Tiistaina treenattiin luoksetuloa, joka näyttää jo tosi hyvältä. Mun täytyy itse olla vaan tarkkana käteni kanssa. Nopea pysäytys merkki, eikä saa jäädä käsi pystyssä seisoskelemaan. Nyt rupeaa olemaan sellainen, kuin sen haluankin olevan. Maahanmeno saisi olla asteen nopeampi, mutta hyvä se näinkin. Hyvää meidän luoksetulossa on myös se, että koira ei ennakoi pysäytyksiä. Takapalkka sopii meille tosi hyvin.
Kapulan kanssa ollaan myös edistytty. Nyt pitää hyvin siitä kiinni, eikä tietoakaan huonosta otteesta. Tähän meille lääkkeenä oli naksuttelu. Heti kun vähän "veti" kapulaa mun kanssa, naks ja palkka. Palautus vauhdista olen ollut vähän huolissani, mutta sekin on korjaantunut kuin itsestään. Siihen voi ottaa tehokeinona peruuttamista, kun koira lähtee tuomaan sitä mulle. Kaukojakin taidettiin ottaa, mutta koiran vire oli aika tapissa ja niistä ei tahtonut tulla mitään, joten takapalkka, hyvä vaihto ja siitä lelulle! Edi osaa kaukot kyllä, joten niitä en murehdi.

Keskiviikkona ajeltiin Tupalan kentällä katsastamaan missä kunnossa se talven jälkeen on. Kuivahan se oli ja yllättävän hyvässä kunnossa muutenkin. Treeniseuraksi saatiin Jenni kera kauhukakaroiden :) Otettiin koiria vuorotellen käsittelyyn ja ekaksi taidettiin tehdä hyppynoutoa, koska sitä ei olla tehty ties koska. Ekan kerran koira kiersi esteen, joten koira esteen toiselle puolelle kapula suussa odottelemaan tänne käskyä. Sitten uusinta yritys koko liikkeenä. Itse autoin vartalolla takaisin. Kerran vielä kokeiltiin ja nyt oli tosi hyvä ja vauhdikas nouto, joten siihen jätettiin tämä liike. Ehdottomasti lisää tätä ja mukaan vinoja heittoja. Seuraamista käskytettynä, jossa mukana myös askeleita. Edi oli tosi hieno! Ehkä pikkaisen vire oli liian ylhäällä, joka näkyi juoksun aikana edistämisenä. Muuten tosi hienoa ja tiivistä menoa, josta minä tykkään. Kontaktin kanssa meillä ei ole ikinä oikeastaan ollut ongelmia. Seuraaminenhan on hienoa, ikinä ei tiedä mihin mennään ja koska palkka tipahtaa :) Sitten ruutu, joka oli super hieno! En uskaltanut ottaa uudestaan. Loppuosan otin kerran, joka meni hyvin. Appari huuteli käsky huutoja hämäykseksi. Loppuun vielä tunnari namialustalla. Toimii! Siihen oli hyvä lopettaa treenit, joista jäi älyttömän hyvä fiilis :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti