maanantai 7. maaliskuuta 2011

Vk.lopun treenit

Perjantaina ohjatuissa tokotreeneissä paikallaolot, liikkeestä istuminen, hyppynouto ja askeleet sivulle. Istuminen tais olla minuutin verran. Meni kerran makaamaan. Apuohjaaja kävi nostamassa istumaan. Muuten hyvin. Ollaan luvattoman vähän tehty tätä :( Makaaminen kolme minuuttia, yksitellen käskytettynä. Treenilistalle. Itse paikallamakuu meni hyvin. Pari pientä piippausta oli kuulunut. Edistystä, edistystä! Liikkeestä istuminenkin sujui hyvin. Ainoa asia mistä huomautettiin oli minun kävelyvauhti, joka oli hyvin epätasaista. Hyppynoutoa ei oltu tehty moneen kuukauteen, mutta ihan hyvin sekin sujui. Varmuutta vain takaisin tuloihin. Askeleet menikin sitten erityisen hyvin. Edi on hahmottanut oikean paikan sivulla. Hakeutuu siihen hienosti ja suoraan.
Lauantaina pika-pihatreeneissä 3*tunnari. Ekalla oli intoa vähän liikaa ja maisteli jotain muuta kapulaa. Toi kuitenkin oman, mutta en palkannut siitä. Pieni kehu ja uudestaan kapuloille. Nyt malttoi haistella rauhassa ja palautti oman. Vielä yksi joka sekin onnistunut, josta heti kapulan suuhun otettuaan palkka. Vielä yksi kaukon ylösnousu ja bileet! Ne treenit oli siinä.

Eilen agihallilla keskityttiin yllätysyllätys rimoihin. Nostettiin rimat 65 ja pistettiin vielä pari rimaa allekkain, jos rupeisi hiukan kunnioittamaan niitä. Kokeilu tuotti tulosta ja Edihän hyppi hienosti rimojen yli. Keinua tehtiin pitkästä aikaa, joka sujui ihan kelvollisesti. Aika voimakkaasti pitää melkein pysäyttää ennen keinua, että keskittyy kunnolla. Loppuun vielä hieman hyppytekniikkaa. Neljän aidan suora. Loppua kohden rupesi pelittämään suht hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti