perjantai 4. maaliskuuta 2011

Agia, hakua ja tokoa

Pelastuskoirista jäi tosi hyvä fiilis, vaikka olosuhteet olivat haastavia. Edi teki töitä hullunraivolla! Jatkettiin edelleen ilmaisua irtorullilla. Nyt saatiin paljon positiivista palautetta, mikä tuntui tosi hyvältä. Seuraavaksi kiinteärulla vaan kaulaan ja metsään.

Agilityn puolella ollaan keskitytty nyt ainoastaan rimojen ylhäällä pysymiseen. Eilen tehtiin vain muutaman esteen sarjoja, jossa tarkoituksena oli pitää yksinkertaisesti rimat ylhäällä. Edi ei kunnioita ollenkaan rimoja vaan suoranaisesti hyppää niitä päin. Paljon on työtä tämän suhteen tehtävä... Jos jotain positiivista, niin kontaktit ja kepit ovat hyvällä mallilla.

Nyt on jäänyt vähän vähemmälle nuo tokottelut, mutta ollaan me pikkaisen jotain tehty. Kapulan pitoja ja oikeaa paikaa hinkattu, joka tuntuu löytyneen. Ruutua toooosi pitkältä matkalta ja kaukoja hinkataan edelleen. Kaukoihin on tullut edistystä nyt takapalkan jälkeen. Pysyy hyvin paikoillaan ja kestää viivettä, sekä asennon vaihtoja. Seuruussa ollaan otettu pidempiä pätkiä, joissa tarkoituksena pitää hyvä vire yllä. Liikkeestä istumisen Edi klaaraa hyvin, unohtamatta seisomista ja maahanmenoa. Tunnaria tietty, joissa kapulat ihan seinän vierellä, ettei törmää niihin. Hyvin sujuu. Suoria luoksetuloja, johonkin väliin aina pysäytys. Vauhtia vain tuppaa olemaan liikaa, joten pysäytykset eivät niin teräviä kuin haluisin. Maahanmeno parempi, kuin seisomaan pysähtyminen.
Kyllä tuossakin nyt jotain treenattu on ja kaikkia en varmasti edes muistanut mainita ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti